Over ons

1. Webshop voor horeca en kantoren.

Non Food Company is gespecialiseerd in non-food-producten voor horeca-bedrijven en consument. Onze webshop heeft een uniek en herkenbaar assortiment. Dit gaat van glaswerk en servies, tot bestek, bar-accessoires, disposables, keukenmateriaal, hygiëne-producten en alles voor de barista en cocktails. Als toonaangevende organisatie zitten wij bovenop de laatste trends en kunnen we jou snel van dienst zijn. En wij pakken het graag persoonlijk aan. Zo zijn wij 24/7 bereikbaar via WhatsApp. Zie onze contactgegevens onderaan deze pagina.

De producten van Non Food Company worden geselecteerd op:

  • kwaliteit
  • kostenbesparing
  • efficiency
  • veiligheid
  • hygiëne

Wij verzenden zowel binnen Nederland als internationaal. We maken gebruik van betrouwbare distributie-partners die zijn gespecialiseerd in het transporteren van breekbare goederen.

2. Advies horeca-ondernemers

Wij adviseren jou als (startende) horeca-ondernemer ook graag bij het vullen van je stoelen. Non Food Company richt zich op de moderne horeca-ondernemer die ervan bewust is dat beleving steeds belangrijker wordt voor zijn gasten. Hierbij helpen we je graag met de beste invulling van je producten, de presentatie en het interieur.

Onze klanten zijn onder meer restaurants, cafés, hotels, bistro’s, lunchrooms, cateringbedrijven, bedrijfskantines, casino’s en scheepvaartbedrijven. Bij een eerste gesprek horen we graag wat je plannen zijn om jouw bedrijf aan te passen of wat je idee is voor een nog te starten bedrijf. Met veel horeca-ervaring in ons team kunnen we dan samen inschatten wat het beste past bij de inrichting van het assortiment en de aankleding van de zaak. Wij gaan graag persoonlijk te werk en denken als collega met je mee.

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Goede zaken!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »