Verzenden & retourneren

Hoe werkt verzenden bij Shuv-it.nl?

 

Wij bezorgen 6 dagen per week

Non Food Company levert bestellingen zes dagen per week uit, dus óók op zaterdag! Wij verzenden zowel binnen Nederland als internationaal. We maken gebruik van Packs, een netwerk van betrouwbare distributie-partners die zijn gespecialiseerd in het transporteren van breekbare goederen.

 

Niet thuis?

Wanneer je op het moment van bezorgen niet thuis bent, probeert Packs het pakket bij je buren af te leveren. De chauffeur doet dan een kaartje in de bus, zodat je weet waar de zending werd afgeleverd.

Als het ook niet mogelijk is om bij de buren af te leveren, ontvang je een kaartje in de bus met het telefoonnummer van het PacksCenter in jouw regio waarmee je contact kunt opnemen om snel een afleverafspraak te maken.

 

Wanneer gaan we verzenden?

Non Food Company biedt jouw bestelling ter bezorging aan bij de transporteur wanneer de betaling bevestigd is en de producten bij ons op voorraad zijn.

 

Verwerkingstijd

Sommige betaalmethoden hebben een langere verwerkingstijd. Wij raden dan ook aan om gebruik te maken van iDEAL.

Automatisch incasso kan tot 8 dagen duren voordat goedkeuring door de bank definitief is. Bij een bankoverschrijving kan de verwerkingstijd 3 dagen duren.

 

Retour sturen & bedenktijd

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, wanneer het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen op de bedenktijd

De wettelijke bedenktijd is niet van toepassing op alle producten. Bijvoorbeeld producten die niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd om hygiënische of gezondheidsredenen en daarom verzegeld zijn. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Ook producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn, kunnen niet geretourneerd worden. Bijvoorbeeld producten waar een eigen naam in is verwerkt d.m.v. bedrukken of graveren.

Zie voor een uitgebreide beschrijving onze Algemene Voorwaarden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »